Verkkokauppa

torstai 2. tammikuuta 2014

Vatsa kunnossa

Halusin jakaa kokemukseni GNLD:n Acidophilus Plus -tuotteesta. Tuote on helpottanut mun elämää todella paljon. Voin mennä nykyään minne vain ja syödä oikeastaan mitä vain. Mulle on aikuisena tullut sellainen "stressivatsa", joka oireilee heti jos hermoilen jostain. Myös epäsäännöllinen ruokailu ja varinkin rasvainen ruoka oli aina ongelma. Kärsin myös ennen oudosta mahakivusta silloin tällöin ja sen takia syöminen jossain ulkona oli todella stressaavaa. Kotona olisi saanut kärsiä ihan rauhassa. Melkein aina tuli hirveä olo ruuan jälkeen sekä aamuisin usein noi kivut alkoi pahempana.

Aloin käyttää Acidophilus Plussaa ja musta tuntuu että se on mun pelastaja. Nyt ei ole vatsakipuja ja stressivatsasta en ole enää kärsinyt sen jälkeen. Huonoa oloa ei enää tule vaikka ei aina söisikään niin terveellisesti ja hitaasti. Hyvä olo valtaa koko kehon.

Yksi kapseli sisältää 5 miljardia maitohappobakteeria ja viittä eri kantaa. Ainutlaatuinen Gel-Gard suoliston suojajärjestelmä pitää huolen että maitohappobakteerit pääsevät mahahappojen läpi suolistoon asti vaikuttamaan.

Kun vatsa voi hyvin, on elämä paljon helpompaa!

Ihanaa vuoden alkua 2014!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti