Verkkokauppa

perjantai 3. tammikuuta 2014

3+2+1

3+2+1 -paketti sisältää Carotenoid Complexin, Cruciferous Plussan ja  Flavonoid Complexin. Tästä kokonaisuudesta saa tärkeitä fytoravintoaineita sekä tuotteiden yhteisvaikutus suojelee soluja myrkkyjen ja vapaiden radikaalien hyökkäyksiltä.

Carotenoid Complex auttaa saamaan päivittäisen karotenoidiannoksen. Suositusten mukaan jokaisen tulisi saada karotenoideja ruoasta 6 mg päivässä. Olen iloinen että tällainen tuote on olemassa, koska itse ainakaan en syö tarpeeksi vihanneksia ja hedelmiä. Kyse ei ole siitä etten tykkäisi syödä, ei vain tule kiinnitettyä huomiota asiaan sen kummemmin. Carotenoid Complex on valmistettu porkkanasta, tomaatista, pinaatista, punaisesta paprikasta, mansikasta, aprikoosista sekä persikasta.

Cruciferous Plus auttaa saamaan ristikukkasista kasveista saatavat hyödyt keholle. Itse en oikeastaan pidä kaalista kuin vain salaatissa. Sitä ei oikeastaan tule lähes ollenkaan syötyä. Suositusten mukaan ristikukkaisia kasveja tulisi syödä yksi annos päivässä.

Flavonoid Complex auttaa saamaan täydennystä flavonoidien saantiin, jota saadaan hedelmistä ja vihanneksista. GNLD:n tutkimiin ravintoaineisiin kuuluvat: punajuuri, mustikka, karpalo, seljanmarja, vihreä tee, rypäle, greippi, lehtikaali, sitruuna, appelsiini ja vadelma. Tuote on kehitetty sellaiseksi, että yksi puriste vastaa näitä ravintoaineita yhden annoksen verran.
Mukana on kaikki flavonoidit: antosyaali, katekiineja, flavonoideille läheistä sukua olevaa ellaghapoa, flavoneja ja flavonoleja. Paremman imeytymisen avuksi sisältää myös pienen määrän C-vitamiinia.

Lue lisää:
3+2+1 pakettiEi kommentteja:

Lähetä kommentti