Verkkokauppa

torstai 9. tammikuuta 2014

Treenaajan paras kaveri

Halusin kertoa kokemukseni GNLD:n Kal-Mag Plus D -tuotteesta. Itse treenaan 5-7 kertaa viikossa ja ennen kuin aloin käyttää tätä tuotetta, kärsin viikottain suonenvedoista. Varsinkin jos olin liikkunut paljon sillä viikolla, joka ilta tuli tuskallinen olo. Joskus jopa polviinkin sattui kun kävelin.

Syön 2 Kal-Mag -ravintolisää päivässä ja suonenvedot ovat kadonneet ajan myötä. Polviinkaan ei enään satu vaikka liikkuisi paljon. Olen sitä mieltä että jokainen joka liikkuu paljon, tarvitsee tätä tuotetta. Olen kuullut että jos keho ei saa tarpeeksi kalsiumia, luusto haurastuu. Kal-Mag tekee myös hyvää kynsille ja hiuksille. Itse erityisesti haluan että kynnet pysyy vahvoina eikä katkeile koko ajan.

Keho tarvitsee myös D-vitamiinia, jotta se pystyy hyödyntämään kalsiumia paremmin ja jotta kalsium imeytyy ravinnosta paremmin. 3 puristetta Kal-Mag Plus D:tä sisältää 450 mg kalsiumia tasapainotettuna 225 mg:lla magnesiumia sekä D-vitamiinia optimaalisen ravitsemuksen takaamiseksi. (Tekstin nappasin mnhyvinvointi.fi -sivuilta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti