Verkkokauppa

torstai 16. tammikuuta 2014

Uudet tuotteet käytössä!

Tilasin uusia tuotteita GNLD:ltä ja sain jo maistella niitä ennakkoon Helsingissä kun tuote lanseerattiin. Mielestäni juomat on todella herkullisia ja varsinkin herkkusuulle nää on aivan kuin unelmien täyttymys. Kerrankin jotain hyvää, mikä tekee keholle hyvää. Tilasin jokaista makua Neolife Shakesta ja Neolife Tea:ta. Neolife Shake on hyvää ravintoa koko keholle ja ihan kelle vain. Tämä ei ole pelkästään painonhallintaan takoitettu tuote, vaan myös hyvää ravintoa kelle vain. Makuina on suklaa, vanilja ja marjat.

Rich Chocolate maistuu aivan kaakaojuomalle. Sopii täydellisesti mulle, koska välillä mut valtaa karmiva suklaan himo. Suklaa on niin kovin rasvaista ja lihottavaa, että uskon pääseväni tällä siitä himosta eroon. Delicious! 

Creamy Vanilla maku tuo mulle mieleen pehmiksen. En tiedä miksi. Aivan kuin jäätelöstä olisi tehty pirtelöjuoma. Jos himoitset jäätelöä, tämä on varmasti lempimakusi.

Berries n' Cream maku tuo mulle mieleen mansikkajäätelöstä tehdyn pirtelön. Vähän samankaltainen kuin "Creamy Vanilla", mutta mansikkaisen makuinen.

Neolife Tea:ssa on pehmeä maku. Se on maustettu kevyesti hunajalla ja tykkään kun sen voi sekoittaa kuumaan tai kylmään veteen. Haluan kokeilla kylmää teejuomaa. Sellaista en ole ennen juonut.

Aion tiputtaa painoa näillä tuotteilla. Ideana on se ettei tarvitse nähdä nälkää ja ruokitaan kehoa säännöllisesti. Alla olevassa kuvassa esimerkki päivän ruokavaliosta. Korvataan vaikka kaksi ateriaa päivässä ateriankorvikkeilla ja juodaan Neolife teetä. Välipalat on terveellisiä ja täyttäviä sekä illalla syödään kunnon illallinen.

Yksi annos Neolife Shakea sisältää 26g proteiinia jos sekoitat sen rasvattomaan maitoon. Itse en käytä rasvatonta maitoa vaan rasvaisempaa, mutta jokainen voi itse päättää mihin sen sekoittaa. Veteen sekoitettuna toimii myös (tuolloin sisältää vain 160 kaloria per annos). Sisältää kaikki 22 aminohappoa sekä kaseiinia ja heraproteiinia.

Yksi annos Neolife Tea:ta sisältää 5  kaloria per annos. Voi nauttia kuumana tai kylmänä. Yksi annos (yksi tikku) sekoitetaan 480 ml:aan vettä. Edistää solujen elinvoimaa ja hyvinvointia.

Neolife Tea:n ainutlaatuinen yrttisekoitus
- Panax ginseng -juurta
- Codonopsis pilosula -juurta
- Rhodiola rosea -maavartta
- vakiomäärä aktiivisia yhdisteitä

Neolife Tea sisältää myös:
- vihreää, mustaa ja valkoista teetä
- luonnollista kofeiinia, vihreää tee-uutetta
Se on luonnollinen, elinvoimaisuuden edistäjä sekä ei sisällä keinotekoisia piristeitä

GNLD valitsi ryhmän ihmisiä kokeilemaan tätä painonhallinta ohjelmaa. Huomasin heistä että kiloja oli karissut jokaiselta runsaasti ja elinvoimaisuus näkyi kauaksi. Jokainen kehui saaneensa virtaa elämään.

KUINKA PALJON TARVITSET PROTEIINIA?
Esimerkki:
Mies, paino 75 kg, pituus 180cm, tarvitsee päivittäin 62 grammaa
Nainen, paino 65 kg, pituus 165cm, tarvitsee 54 grammaa

Enemmän tarvitaan jos on raskaana, imettää tai pudottaa painoa. (Ihminen joka liikkuu, tarvitsee polttoainetta) :)

Katso lisää uusista tuotteista:
http://www.gnldtools.com/NE/finland/pdfs/product_information/NeoLifeTea+Shake_flyer_01-2014_FI.pdf


Nälkää ei tarvitse nähdä vaikka haluaakin painonsa hallintaan.
Neolife Tea -tuotetta käyttäneet testiryhmäläiset kokivat...
Diane Clayton, SAB ( tiedemiesryhmän jäsen tuli kertomaan meille tuotteista ja vastaamaan kysymyksiin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti