Verkkokauppa

perjantai 31. tammikuuta 2014

Proteiineista ja vitamiineista

Katselin Iltalehden sivuja ja löysin sieltä 2 mielenkiintoista juttua:
5 totuutta proteiineista
5 varoittavaa merkkiä, kun kehosi huutaa vitamiineja

Suosittelen lukemaan, koska aina on hyvä tietää enemmän asioista. Juttu "5 varoittavaa merkkiä, kun kehosi huutaa vitamiineja" on mun mielestä kauhistuttava. En suosittele odottamaan siihen asti kun hiukset alkaa päästä lähteä tai suunpielet repeytyä. Kannattaa huolehtia itsestään ja ennalta ehkäistä vaivoja.

Suonenvetoihin auttaa Kal-Mag Plus D. Kärsin itsekin melkein päivittäin siitä kauan sitten ja tiesin että nyt puuttuu jotain. En ole enään niistä kärsinyt kun syön ravintolisää joka päivä. Kaikille ei näitä oireita välttämättä tule, mutta olen sitä mieltä että kaikki tarvitsevat joka tapauksessa vitamiineja, koska ruuan laatu on mitä on ja kiireessä ei aina tule huomioitua terveellisyyttä. Kukaan ei syö varmastikaan tarpeeksi vihanneksia ja hedelmiä sekä kalaa säännöllisesti.

"5 totuutta proteiineista" on juttu jonka haluisin kaikkien lukevan ja varsinkin jos liikut säännöllisesti. Olen toitottanut kauan että liha on paras proteiinin lähde ja nyt sain vahvistusta tälle väittämälle kun luin jutun. Neolife shake on aivan mahtava juttu, se sisältää 18g proteiinia ja sisältää vitamiineja sekä kivennäisaineita. Kaikki mitä yhdellä aterialla ihminen tarvitsee. Eipä tarvitse miettiä saako sillä aterialla tarpeeksi kaikkea tärkeää.

Terveellistä ja ihanaa vuoden alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti