Verkkokauppa

torstai 13. helmikuuta 2014

Laihdutus ja painonhallinta on helppoa!

Tutkailin taas Iltalehden nettisivuja ja löysin jutun: "Unohda kikat - 15 helppoa keinoa laihdutukseen". Siinä on vinkkejä painonhallintaan, jotka pitävät paikkansa. Korostan kohtaa "popsi proteiinia" ja "syö tasaisesti". Äärettömän tärkeitä kohtia ja tietenkin liikunnan ohella, koska liikkumattomana ei paino pysy hallinnassa. 

Annoskokoa kannattaa tarkkailla ja siihen on todella helppo kikka. Kämmenellinen vähärasvaista proteiinia, 2 nyrkillistä kuiturikkaita hedelmiä ja vihanneksia sekä 1 nyrkillinen hyviä hiilihydraatteja. Siinä on itselle oikean kokoinen lautasmalli ruokailuun. Mittaamalla pidät huolen ettet syö liikaa. (Huom. jokaisella on erikokoinen kämmen ja nyrkki, noudata sen perusteella).
Lautasmalli on napattu GNLD:n Neolife painonhallintaohjelmasta, jota itse noudatan. (Linkit tarkempaan tietoon Neolife ohjelmasta löytyvät postauksen lopusta).

Ihmedietteihin ei todellakaan kannata uskoa. Niillä varmasti laihtuu nopeasti, mutta dietti näännyttää kropan, jolloin se luulee että on koko ajan nälkä. Tämä näkyy silloin kun dietti lopetetaan ja siksi monet ovat lihoneet nopeasti takaisin kaikki tiputtamansa kilot. Eli se on äärettömän raskasta ja epäterveellistä. Neolife ohjelmalla laihtuu varmasti ja jos et ole laihduttaja, saat todella terveellistä ravintoa kehollesi.

Ideana on että syödään 5 kertaa päivässä, ateriankorvikkeilla korvataan 2 ateriaa päivässä, välipalat on täyttäviä ja terveellisiä sekä 1 kunnon ruoka syödään päivässä. Nälkää ei nähdä missään vaiheessa! Itse jopa ihmettelin että "taasko mun pitää syödä"? Suosittelen tutustumaan alla oleviin linkkeihin. Tämä ohjelma toimii kelle tahansa joka on valmis noudattamaan terveellistä ruokavaliota.

Unohda kikat - 15 keinoa laihdutukseen
Neolife Shake & Neolife Tea
Neolife Painonhallinta opas

Hyvinvointikaupasta löydät nämä tuotteet täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti