Verkkokauppa

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

E-vitamiinin tärkeys

Helsingin Sanomissa netissä oli juttu E-vitamiineista. Mun E-vitamiini tietous oli aika suppea ennen kuin luin jutun. Tiesin vain että E-vitamiini tekee hyvää iholle ja hiuksille. Luepa Helsingin Sanomien juttu täältä.
On olemassa varmasti myös negatiivisiakin juttuja E-vitamiinista niinkuin kaikista aiheista netissä on, mutta jos kyse on luonnollisesta eikä synteettisestä E-vitamiini ravintolisästä, uskon että kaikki tarvitsevat sitä. Itse käytän GNLD:n Wheat Germ Oil with vitamin E:tä ja olen ainakin huomannut että ihoni ei kuivu niin helposti kun syön joka päivä yhden kuorilon. 

GNLD:n E-vitamiinilisä tarjoaa täydellisen E-vitamiiniperheen, johon kuuluu myös tokoferoleja sekä tokotrienoleja luonnollisessa muodossa. GNLD:n tuotteissa kaikki ravintoaineet esiintyvät samassa muodossa kuin luonnossa.

Tärkein ainesosa on puhdas vehnänalkioöljy, koska se sisältää monipuolisesti kaikkia kahdeksaa E-vitamiiniperheen jäsentä sekä on mainio alfatokoferolin lähde. Kylmäkäsittely sekä alan huippua oleva libidien uuttamistekniikka takaavat tuotteen tuoreuden ja tehon.

Tuote on tehokas, puhdas, täysin luonnollinen ja sisältää laadukasta E-vitamiinia 10 mg per kuorilo. Ravintolisä toimii imeytymällä soluihin.


Nappasin muutaman kohdan mnhyvinvointi.fi -sivuilta, mutta lisää tuotetietoa Wheat Germ Oil with vitamin E:stä voit lukea alla olevasta linkistä.

Wheat Germ Oil with vitamin E