Verkkokauppa

tiistai 5. marraskuuta 2013

Poimintoja tuoteseminaarista Tampereella 3.11.2013

Oltiin tuoteseminaarissa Tampereella ja siellä oli tuote-ekspertti Niklas Lindfelt puhumassa tuotteistamme, ainesosista ja ruuasta mitä kannattaisi syödä.

Ruuasta puhuttiin sen verran, että ei suositella kevyt tuotteita. Itse olen jo kauan kiertänyt kaukaa kevyt tuotteet. Ne ei maistu mun mielestä millekään ja sillon niitä on turha ostaa. Niklas suositteli että kannattaa ostaa rasvaista punaista maitoa, käyttää kunnon voita leivän päällä ja paistamiseen voita myös. Syy miksi kannattaa syödä tällä tavalla on että tulet täyteen nopeammin ja syöt vähemmän. Kevyt tuotteet sisältävät sen sijaan kaikkia haitallisia ainesosia ja ne taas aiheuttavat että syöt enemmän koska tuote huijaa kroppaa että sillä olisi nälkä.

SUPER10 JA LDC
Puhuttiin kodinpuhdistuksesta ja kuinka edullisia sekä monikäyttöisiä Super10 ja LDC ovat. Yhdestä Super10 pullollisesta (1L) saadaan jopa 22 pullollista valmista kodin puhdistusainetta ja tuolloin kun alkaa laskea yhden pullon hinnaksi tulee alle 90 senttiä. Kun miettii mitä nuo puhdistusaineet maksavat nykyään kaupoissa niin Super10 on aivan ilmainen :) Laatukin on omaa luokkaansa koska olen saanut tällä aineella todella hankalat tahrat pois ja on kiva kun sillä voi koko kämpän siivota eikä tarvitse ostaa joka kohteelle omaa ainetta. LDC taas on hyvä tiskaamiseen, hedelmien pesuun (jotta saadaan myrkyt pinnalta pois), käsipyykkiin ja itse pesen jopa itseni suihkussakin sillä. Aika monikäyttöinen tuote tämäkin.

MIKSI MEIDÄN PITÄISI SYÖDÄ KOKOJYVIÄ?
Koska ne sisältävät libidejä, steroleja, aminohappoja, hyviä hiilihydraatteja, jotka tekevät hyvää keholle sekä kuitua joka on erittäin hyväksi suolistolle.

Vaikka söisimmekin monipuolisesti ruokaa, ne eivät sisällä libidejä ja kasvisteroleja, koska niiden on säilyttävä kaupan hyllyillä. Ruuista otetaan pois kaikki tärkeimmät rasvat juuri siksi. Tämä taas aiheuttaa sen että solumme menevät tukkoon ja väsyvät kun kuona-aineet eivät pääse poistumaan. Tällöin solun kalvo muuttuu kovaksi jolloin se ei pysty vastaanottamaan hyviä rasvoja ja ihminen väsyy. Suosittelen TRE-EN-EN tuotetta.

MIKSI MEIDÄN PITÄISI SYÖDÄ HEDELMIÄ JA VIHANNEKSIA?
Koska ne sisältävät ainesosia joita kehosi tarvitsee kuten: vitamiineja, kivennäisaineita, karoteeneja, fytoravintoaineita ja kuitua. Tuote Carotenoid Complex, jota käytettiin USDA:n tutkimuksessa, yhden purkin valmistukseen käytetään 115 kiloa vihanneksia. (Paprikaa, porkkanaa, mansikkaa, pinaattia, persikkaa, tomaattia, aprikoosia ja oliiviöljyä jotta rasvaliukoiset karoteenit imeytyvät mahdollisimman hyvin).

CAROTENOID COMPLEX TUTKIMUS
www.carotenoidcomplex.com

Ensimmäiset 20 päivää ihmiset söivät ruokaa mikä ei sisältänyt hedelmiä ja vihanneksia. Ryhmän immuunivaste heikkeni.

Seuraavat 20 päivää testiryhmälle annettiin synteettistä beetakaroteenia ja immuunivaste jatkoi heikkenemistään.

Seuraavat 20 päivää testiryhmälle annettiin GNLD Carotenoid Complexia 3 kapselia päivässä ja immuunivaste kasvoi 20 päivän aikana 37 %.

MIKSI PITÄISI SYÖDÄ KALAA?
Kala sisältää korkealaatuista proteiinia ja saat omega 3 -rasvahappoja jotka tekevät hyvää sydämelle, nivelille, aivoille ja koko keholle.

GNLD Omega 3 Salmon Oil Plus sisältää 8 eri Omega 3 -rasvahappoa. (EPA, DHA, DPA, ETA, ETA (3), ALA, SDA, HPA) Tuotteesta tarkistetaan yli 160 potentiaalista saasteainetta ja läpimeno raja on nolla. Omega 3 Salmon Oil Plus valmistetaan lohesta, sardiinista, tonnikalasta ja anjoviksesta. Ei sisällä piilotettuja a-vitamiineja tai d-vitamiineja koska valmistukseen käytetään vain kalan syötävä osa eli file eikä perkuujätteitä.

Omega 3 -rasvahappojen riittävä saanti vaikuttaa lapsen kehitykseen ja monissa tutkimuksissa ollaan todettu että se voi auttaa ADHD tapauksia. Kaiken lisäksi se tukee hermoston normaalia kehitystä ja raskaana olevan olisi hyvä saada riittävästi Omega 3:sta.

URHEILIJAT JA AKTIIVISESTI LIIKUNTAA HARRASTAVAT:
Ongelmana ovat hapettuminen ja tulehdusstressi. Liikunnasta palautuminen on tietysti tärkeää jotta jaksaa päivän loppuun ja jaksaa jatkaa liikuntaa. GNLD:n tuotteita suosivat myös huippu-urheilijat koska ne ovat doping vapaita ja toimivia tuotteita.

Kal-mag Plus D rentouttaa lihaksia, auttaa sydämen rytmiin, pitää luustoa hyvässä kunnossa sekä pitää suonenvedot poissa. Suosittelen käyttämään säännöllisesti, olit sitten urheilija tai fiilisliikkuja, koska jos luusto ei saa tarpeeksi kalsiumia se haurastuu. Lopputulos voi olla inhottava ja siksi on hienoa jos sen voi ennalta ehkäistä.

Nutrishakesta ja GR2 Controlista saat palautumiseen apua ja painonhallintaan. Juomat sisältävät vitamiineja ja aminohappoja joita kroppa tarvitsee. Virtaa siitä saa ja kunnollisen aterian aamuksi sekä vaikka lounaaksi.

HAPETTUMISSTRESSI:
(Elimistö tarvitsee happea elääkseen / toimiakseen ja sitä suurempi hapettumisstressi mitä kovemmin hengität. Esimerkiksi kun urheilet. Siksi tarvitsemme antioksidantteja koska ne suojaavat elimistöä hapettumiselta.

Suositellaan:
- All C
- Betaquard
- Flavonoid Complex
- TRE-juoma
- Carotenoid Complex
- Sustained Release Vitamin -C
- Wheat Germ Oil with vitamin E

TULEHDUSSTRESSI:

Suositellaan:
TRE-juomaa ja Omega 3 Salmon Oil PlussaaEi kommentteja:

Lähetä kommentti