Verkkokauppa

torstai 14. marraskuuta 2013

Oma kauneushoitola kotona

Eilen päätin tehdä kylppäristä mukavemman paikan ja siivosin sen oikein kunnolla Super10 :lla ja harjalla. Nyt on niin puhdas lattiakin että se tuntuu oikein jaloissa kun sinne astuu. Hyvä tuoksu valtaa kylppärin ja siisti tunnelma. Laitettiin sauna päälle ja ajattelin laittaa itselleni kasvonaamion.

Kasvonaamion saa GNLD:n tuotteilla siten, että sekoittaa Floaming Gel Cleanseria ja kuorintavoidetta (Purifying Facial Scrub) keskenään. Muista että niitä ei paljoa tarvitse koska ne ovat riittoisia! Lisää tarvittaessa vain.

Hiero yhteen niin että geeli ja kuorintavoide sekoittuvat kunnolla ja geeli alkaa vaahdota. Hiero kasvoille, kaulaan ja jos riittää niin vaikka koko vartalolle. Mitään ei kannata heittää hukkaan vaan käytä kaikki hyödyksi. Itse tein samalla käsihoidon ja loput pistettiin selkään. Mentiin saunaan ja annettiin olla noin 10-15 minuuttia ja tuli hyvin silkkinen sekä kauniin näköinen iho.

Viimeistele lopuksi kasvovedellä, kosteusvoiteella ja ravitse ihoa vielä ripauksella Antioxidant Treatmenttia. En osaa muulla tavalla kuvailla ihon tunnetta, mutta jos jotain voisin sanoa niin se on kuin silkkiä! Suosittelen tekemään naamion 1-2 kertaa viikossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti