Verkkokauppa

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

GNLD Helsinginsanomissa!

Helsinginsanomissa oli muutama vuosi sitten juttu "Elämäntapamuutos kestäväksi", joka liittyi GNLD:en ja GNLD Sports Team -jäseneen Sami Jauhojärveen. Sami on ollut jäsenenä vuodesta 2007 lähtien ja kertoo käyttävänsä säännöllisesti GNLD:n tuotteita. Monet urheilijat ympäri maailmaa käyttävät GNLD:n tuotteita ja heille ei ole maksettu tai tyrkytetty vaan he ovat itse valinneet tuotteet käyttöönsä.

Samin sanoin:

"Olen löytänyt kokeilemalla itselleni sopivan tavan, miten käytän päivittäin seitsemää eri GNLD-tuotetta varmistaakseni kilpailusuorituksen aikana tarvittavan kestävän energiatason sekä mahdollisimman nopean palautumisen niin kilpailun kuin pitkän harjoituskauden jälkeenkin."

GNLD:n ravintolisät kulkevat joka päivä urheilijan laukussa ja Sami Jauhojärvi sanoo ettei halua käyttää ns. normaaleja urheilu-palautusjuomia. Syy on selkeä: "Ne vievät näläntunteen pois ja niissä on paljon sokeria. Näläntunne ei saa kadota, muuten tulee kovan treenijakson aikana syötyä liian vähän."

GNLD:n tuotteet 
Tuotteita on hyödynnetty yli 50 maassa 55 vuoden ajan: Suomessakin jo 22 vuotta. Tuotteiden suosio on kasvussa, koska ne ovat tehokkaita ja ovat valmistettu täyspainoisista ruoka-aineksista.

George Gasalea (Executive Vice President of Sales, GNLD International) haastateltiin myös ja hän kertoi että tuotteet on kaikki valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja ovat tutkittuja, testattuja sekä todistettuja. Korkeista laatu- ja turvallisuusstandardeista ei koskaan suostuta tinkimään. Tuotteiden valmistuksen taustalla on tieteellinen neuvonantajaryhmä SAB.

Esimerkkiä meidän tuotteista: Omega-3 tuotteita on hyvin paljon markkinoilla ja lupaillaan kaikkea, mutta oleellista onkin mistä kalanosista kapselit on valmistettu.
Omega-3 Salmon Oil Plus sisältää 8 Omega-3 rasvahappoa ( ALA, SDA, ETA(3), ETA, EPA, HPA, DPA, DHA ) ja raaka-aineet on seulottu yli 200 mahdollisen saasteaineen kuten elohopean ja lyijyn varalta. Tuotteet eivät sisällä äyriäisiä tai pohjakaloja vaan ne ovat peräisin terveestä ja tuoreesta lohesta, anjovikesta, tonnikalasta, sardiineista, jotka on kalastettu puhtaista vesistä.

Inri Rästa (Vice President of Sales Northern Europe) on ollut toiminnassa vuodesta 1994 lähtien ja kouluttaa uusia jälleenmyyjiä. Koska tuotteitamme hankitaan suoraan koulutetuilta jälleenmyyjiltä, jotka itsekin käyttävät tuotteita, niiden mukana saa hyvät ohjeet ja kannustusta niiden käyttöön.

Painonhallinta
Tuoteryhmämme ovat ravitsemus ja hyvinvointi, painonhallinta, ihon- ja hiustenhoito sekä puhdistustuotteet. Painonhallintaan keskityttäessä on tärkeä tehdä se oikein., jotta elimistö saa riittävästi ravintoaineita. Sitä varten erittäin hyvä keino pitää painoa hallinnassa on käyttää GR2 Control -ateriankorvikkeita, joissa on paljon proteiinia sekä vitamiineja joita ihminen tarvitsee jokaisella ateriallaan.

Väsymys
Kannattaa tehdä muutoksia omaan ruokavalioonsa ja pitää huoli että syö monipuolisesti. Sen lisäksi suositellaan laadukasta ravintolisäkokonaisuutta, jolla olo tulee paremmaksi ja väsymys ei paina koko ajan.
Lähes kukaan meistä ei syö tarpeeksi vihanneksia ja hedelmiä sekä kokojyviä. Pro Vitality + on rakennettu niin että se sisältää päivittäisen annoksen tärkeimpiä ravintoaineita jos niitä ei saa normaalista ruokavaliosta. Sen perustana on soluravitsemustiede.

Ansaintalähde
GNLD tarjoaa hyvän lisätulon lähteen etenkin taloudellisesti haasteellisina aikoina, esimerkiksi silloin kun työtä on vaikea löytää. Liiketoiminta sopii myös mainiosti kotona lasten kanssa oleville vanhemmille, opiskelijoille tai kelle tahansa joka haluaa lisätuloja hankkia pienemmällä tuntimäärällä kuin normaalisti. Liiketoimintaan ei liity alkupääoma tai taloudellisia riskejä.

(Lue koko artikkeli alla olevasta linkistä)