Verkkokauppa

tiistai 16. syyskuuta 2014

Uutuustuote Neolifebar

Mikä sen hienompi syksyn aloitus tälle blogille onkaan kuin upouusi tuote? Vihdoinkin se on saapunut Neolife painonhallintaohjelman tueksi. Neolifebar!

Yksi Neolifebar sisältää:
- 10g proteiinia
- 5g kuitua
- 320mg Omega-3 rasvahappoja
- 180 kaloria per patukka

Sisältää myös kokojyviä, pellavansiemeniä, pähkinöitä ja sekoitusta erilaisista marjoista. Tuote on kaiken lisäksi gluteeniton.

- ei lisättyjä keinotekoisia väriaineita, aromeja, makeutusaineita tai säilöntäaineita
- laaja kirjo vitamiineja ja kivennäisaineita
- glykeemisen vasteen teknologia
- runsaasti proteiinia ja kuituja Neolife-proteiini- ja kuitusekoituksesta

Tuote on hyvin terveellinen välipala kelle tahansa! Urheilijalle, lapselle, kiireiselle, painonpudottajalle, kehonmuokkaajalle...kaikille!

Tällaista en olekaan ennen nähnyt missään, että yhdessä patukassa on jopa antioksidantteja ja Omega-3 rasvahappoja. GNLD järjesti 14.9.2014 Helsingissä meille mahdollisuuden maistaa tätä tuotetta ja se on herkullinen. Parasta mitä olen koskaan maistanut! Miten painonhallinta voikaan olla näin herkullista?

Patukassa on otettu huomioon moni asia ja varsinkin se, että se olisi mahdollisimman terveellinen välipala sekä treenaajilla pysyisi lihasmassa hyvässä kunnossa. Täysjyvien hyvät ominaisuudet on kerätty soijalastujen ja kaurahiutaleiden sekoituksesta, joka on makeutettu ruskealla riisisiirapilla. Fytoravintoaineita on kerätty kuivattujen mustikoiden, kuivattujen karpaloiden ja rusinoiden sekoituksesta. Pellavansiemenet kruunaavat tämän upean kokonaisuuden terveellisyydellään. Tuote on proteiinia ja kuitua sisältävä sekä herkullinen maku tulee cashew-pähkinöiden ja manteleiden paloista sekä auringonkukan- ja kurpitsansiemenistä.

Tilaa NeoLifeBar verkkokaupasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti