Verkkokauppa

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Juttu minusta Iltalehdessä

Yhden päivän sain olla jopa lööppijulkkiksena Iltalehdessä. Lehdessä kerrotaan minun tarinani hoikempaan olemukseen. Painoni oli siis 111kg ja tein päätöksen etten enään koskaan ole ylipainoinen. Kun tutustuin Neolife painonhallinta ohjelmaan, painoni lähti tippumaan hirmuista kyytiä. Tuotteet on täyttäviä, hyvän makuisia ja saan niistä virtaa niin jaksan treenata 5 kertaa viikossa. Suosittelen kaikille, jotka on kiinnostuneita painonhallintasta, painonpudotuksesta tai terveellisestä sekä energisemmästä elämästä. Tämä kaikki on mahdollista Neolife tuotteilla.

Kun noudattaa ohjelmaa, huomaa ettei painonpudotuksessa tarvitse nähdä nälkää vaan päinvastoin: on syötävä säännöllisesti pieniä annoksia 5 kertaa päivässä. Apuna on Neolife painonhallintaopas, josta voin tarkistaa välipala vaihtoehtoja, ruoka ehdotuksia ja liikunnan määrää. Itselläni on myös Neolife Fit sovellus puhelimessa, johon merkkaan joka päivä liikkumiset ja syömiset.

Tällä hetkellä pidän myös Facebookissa painonhallinta ryhmää, jossa jaamme kokemuksia ja kannustamme toisiamme. (Paino hallintaan lopullisesti) Kaikki ovat tervetulleita myöskin tilaisuuksiin joita pidän Kangasalla. Tilaisuudet ovat ilmaisia ja ilmoitan niistä aina Facebookissa ja Paino hallintaan lopullisesti ryhmässä.

Alla olevasta linkistä voitte lukea Iltalehden jutun ja nappasin muutaman kuvan lehtijutusta. Neolife painonhallinta- sekä muut tuotteet löydät täältä.

Hanna Iltalehdessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti