Verkkokauppa

keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Miten Pro Vitality+ boksi vaikuttaa terveyteen?

Maailmanlaajuinen terveyskriisi on käsillä. Kroonisia terveyshaasteita esiintyy enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tämä johtuu suureksi osaksi ruokavaliostamme, joka sisältää usein surkean vähän ravintorikkaita kokonaisia ruoka-aineita. Kokonaiset ruoka-aineet ovat avain energiaan ja elinvoimaisuuteen. Johtavat viranomaiset, kuten Maailman terveysjärjestö WHO, American Center for Disease Control & Prevention ja myös Euroopan unioni ovat kaikki samaa mieltä siitä, että osina terveysongelmien ratkaisua ovat painonhallinta, fyysinen aktiivisuus ja ravintorikas ruokavalio, joka sisältää kokojyviä, hedelmiä ja vihanneksia sekä kalaa.
ProVitality+ tarjoaa kokonaisia ruoka-aineita, jonka ansiosta voit nauttia elämästä energisempänä ja elinvoimaisempana.
  • 90% meistä ei syö suositeltua 5-13 annosta hedelmiä ja vihanneksia
  • kokojyviä kulutetaan alle yksi annos päivässä, eivätkä monet meistä saa edes sitä
  • suojaavat lipidit ja sterolit on poistettu kokojyvistä varastointiajan pidentämiseksi
  • monet eivät syö kalaa, koska he ovat huolissaan raskasmetalleista ja saasteaineista
  • suurin osa ihmisistä ei saa arvioitua edellytettyä keskiarvomäärää keskeisiä vitamiineja ja kivennäisaineita

Omega-3 Salmon oil Plus
Omega-3 tuotteita on hyvin paljon markkinoilla ja lupaillaan kaikenlaista, mutta oleellista onkin mistä kalan osista kapselit on valmistettu.
Omega-3 Salmon Oil Plus sisältää 8 Omega-3 rasvahappoa (ALA, SDA, ETA(3), ETA, EPA, HPA, DPA, DHA) ja raaka-aineet on seulottu yli 200 mahdollisen saasteaineen kuten elohopean ja lyijyn varalta. Hyväksyttävä havaintomäärä on nolla. Tuotteet eivät sisällä äyriäisiä tai pohjakaloja vaan ne ovat peräisin terveestä ja tuoreesta lohesta, anjovikesta, tonnikalasta, sardiineista, jotka on kalastettu puhtaista vesistä. Yksinoikeudella käytettävä molekyylien erottamisprosessi tiivistää hyödylliset Omega-3 -rasvahapot kylmäprosessointia käyttämällä. Tämä monimutkainen prosessi auttaa myös vähentämään kalan hajua ja makua. Jokaisen kolmen kuorilon annos ainutlaatuista UHPO3-koostumusta (erittäin korkeapitoista Omega-3:a) tarjoaa yhteensä 1070 mg omega-3-rasvahappoja sekä standardisoidut määrät kaikkia kahdeksaa ihmisen ravitsemuksessa omega-3-rasvahappoa, jotka tekevät yhteistyötä luonnon tarkoittamalla tavalla optimoimalla hyötyjä ja edistämällä luonnollista prosessia.


Carotenoid Complex
Ensimmäinen kokonaisia ruoka-aineita sisältävä karotenoidi-ravintolisä, jonka USDA:n tutkijat ovat todistaneet auttavan puolustamaan soluja ja voivan auttaa immuunijärjestelmää. Carotenoid Complex sisältää laajan ja tasapainoisen kirjon karotenoideja hedelmistä ja vihanneksista kuten porkkanasta, tomaatista, pinaatista, punaisista paprikoista, mansikoista, aprikoosista ja persikasta. Jokaisessa purkissa on vastaava määrä voimaa kuin 110 kilossa tuoreita hedelmiä ja vihanneksia! Yksi kuorilo sisältää saman määrän antioksidantteja kuin 400 mg C-vitamiinia ja 800 IU E-vitamiinia.

TRE-EN-EN
TRE-EN-EN täydentää lipidejä ja steroleja (kokojyvien luonnolliset ainesosat), joita puuttuu ruokavaliostamme. Ne ovat kriittisiä solukalvojemme komponentteja. Kehomme jokainen solu tarvitsee niitä pysyäkseen terveenä ja varmistaakseen, että ravinto pääsee soluihin ja kuona-aineet pääsevät niistä ulos. Valitettavasti kokojyvien käsittely poistaa niistä runsaasti ravintoaineita sisältävät ulkokerrokset, jotka sisältävät lipidejä ja steroleja ja muita välttämättömiä ravintoaineita ruuista, jotka muodostavat ruokavaliomme tärkeimmän sisällön. Tämä johtaa solujen tehottomuuteen ja tunnet olosi väsyneeksi ja laiskaksi. TRE-EN-EN tarjoaa ravintoaineita, joita prosessointi poistaa kokojyvistä. Tämä tuote auttaa varmistamaan hyvän ravitsemuksen solutasolla tarjoamalla ainutlaatuisen sekoituksen uutteita kokonaisista ruoka-aineista. Vehnänalkio, riisileseet ja soijapavut tarjoavat näitä kriittisen tärkeitä kokojyvien sisältämiä lipidejä ja steroleja, jotka puuttuvat ruokavaliostamme. TRE-EN-EN on maailman ensimmäinen kokonaisiin ruoka-aineisiin ja fytoravintoaineisiin perustuva ravintolisä.

Essential vitamin & mineral complex
Ravintolisä, joka vahvistaa solujasi. Pohjana yli 50 vuoden kokemus ravitsemuksesta, tämä ainutlaatuinen sekoitus 18 keskeistä vitamiinia ja kivennäisainetta auttaa paikkaamaan nykypäivän ruokavaliossa usein esiintyvät aukot.

Pro Vitality+ paketin löydät täältä!

Hyvinvointia kaikille asiakkaille ja blogin lukijoille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti