Verkkokauppa

tiistai 11. marraskuuta 2014

Kestävän kehon salaisuus

Löysin mielenkiintoisen jutun vanhasta Ilona -lehdestä, jonka otsikko oli " Kestävän kehon salaisuus". Ajattelin jakaa tiedon eteenpäin tiivistämällä sen tänne blogiimme ja neuvomalla mitä tuotteita käyttäen voit saada terveemmän ja kestävän kehon.
Ruokavalio kannattaa muokata kuntoon mahdollisimman pian, jotta mitään pysyvää sairautta tai vauriota ei kerkiä syntyä. Kaikki on vaikeampaa mitä myöhemmin sen aloittaa, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä. Tervetuloa siis ruoka remontti ja nappaa terveellisen ruokavalion tueksi toimivat sekä luonnolliset täysruokapuristeiset ravintolisät.

D-vitamiini
Miksi? D-vitamiini ylläpitää kehon kalsium- ja fosfaatti tasapainoa. Se suojaa luustoa ja lisää vastustuskykyäsi. Iän myötä D-vitamiinin saanti ihon kautta heikkenee, joten on hyvin tärkeää pitää huoli D-vitamiinin riittävästä saannista.

Neolife tuotteet, jotka sisältävät D-vitamiinia:

Kal-Mag Plus D
Multi
Formula IV Plus
Pro Vitality+
Vita-Squares
Neolifeshake
Neolifebar
Formula IV

Kalsium
Miksi? Osteoporoosiriski kasvaa iän karttuessa. Kalsium toimii luuston rakennusaineena ja tarpeeksi saatuna se saattaa jopa ennalta ehkäistä tautia tai sen kehittymistä. Kalsium tarvitsee D-vitamiinia rinnalleen imeytyäkseen kehoon. Siksi on mahtavaa että Neolife Kall-mag Plus D -tuotteessa on kumpaakin samassa.

Neolife tuotteet, jotka sisältävät kalsiumia:

Kal-Mag Plus D
Nutrishake
Neolifeshake
Neolifebar

Kuidut
Miksi? Keski-iän kynnyksellä liikakilojen karistaminen muuttuu ajankohtaiseksi (ja mielellään ennen jo sitä, jotta vältyt terveys riskeiltä) ja kakkostyypin diabetes diagnoosit yleistyvät rytinällä. Kuidut auttavat painonhallinnassa, sillä ne luovat kylläisyyden tunteen. Verensokerikaan ei pääse heilahtelemaan. Kuidut vähentävät myös paksusuolisyövän riskiä.

 Neolife tuotteet, jotka sisältävät kuitua:

Neolifeshake
Neolifebar

Vesi
Miksi? Se kuljettaa ravintoaineita ja kuuraa kehosta kuonaineita sekä osallistuu kehon lämpötilan säätelyyn. Keho koostuu 60 prosenttisesti vedestä ja vanhetessa vesipitoisuus pienenee. Siksi on hyvin tärkeää huolehtia että juo tarpeeksi vettä.

Jodi
Miksi? Kilpirauhasen vajaatoiminnasta on kehittynyt kansantauti. Liian vähäinen jodin saanti voi altistaa sairaudelle ja struumien kehittymiselle.

Neolife tuotteet, jotka sisältävät jodia: 

Betaguard
Multi
Formula IV Plus
Pro Vitality+
Vita-Squares
Neolifeshake
Formula IV

Omega-3
Miksi? Omega 3-rasvahapot ovat solujen rakennusaineita. Ikääntyvän kannattaa huomioida, että ne vaikuttavat muun muuassa näön tarkkuuteen.

Neolife tuotteet, jotka sisältävät Omega-3:sta: 

Omega-3 Salmon Oil
Omega-3 Salmon Oil Plus
Pro Vitality+
Neolifebar

Magnesium
Miksi? Se aktivoi ainakin 300 entsyymiä. Magnesiumilla on vahva yhteys aineenvaihduntaan sekä vaikuttaa muun muuassa lihasten ja hermoston toimintaan.

Neolife tuotteet, jotka sisältävät magnesiumia: 

Betaquard
Kal-Mag Plus D
Neolifeshake

Folaatti
Miksi? Se ei ole pelkästään tärkeä raskaana oleville tai sitä suunnitteleville naisille vaan myös kaikille ikävaiheille. Folaatti saattaa laskea verisuonitautien ja joidenkin syöpien riskiä.

Neolife tuotteet, jotka sisältävät folaattia: 

Multi
Formula IV Plus
Pro Vitality+
Vita-Squares
Neolifeshake
Neolifebar
Formula IV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti