Verkkokauppa

maanantai 14. lokakuuta 2013

Tietoa kirjoittajasta

Päätin aloittaa Menestysneuvonnan hyvinvointikaupan postaukset itseni esittelyllä:
Olen Hanna, 25-vuotias ja asun Kangasalla mieheni kanssa. GNLD- ravintolisiin sekä liiketoimintaan törmäsin muutama vuosi sitten kun tapasin rakkaani. Olin silloin liiketalouden opiskelija Tampereen Ammattiopistossa ja väsymys painoi. Tein siivoustöitä koulun ohella ja niinpä päivät olivat pitkiä.

Mies antoi mulle sitten eteen ravintolisiä ja alkuun olinkin kovin epäileväinen että eihän tuollaiset mihinkään auta. Ajattelin että väsymykseen ei auta mikään. Päätin kuitenkin kokeilla Formula IV ja Pro Vitality tuotteita ja alle viikossa huomasin että ei enää väsytä. Aamulla herääminen ei ollutkaan niin vaikeaa ja siivoustöihin meneminen ei enää ottanut päähän vaikka koulua olisi ollut sitä ennen 9h.

Siitä lähtien en osaisi enää elää ilman näitä tuotteita. Ymmärrän myös oikein hyvin miksi suuri osa ihmisistä ei usko ravintolisiin koska markkinoilla on tuotteita jotka eivät vain toimi! GNLD:n ja monien muiden merkkien ero on että nämä ovat täysruokapuristeita. Eli sitä mitä meidän pitäisikin syödä mutta sitä ei saa tarpeeksi ruuasta vaikka söisi kuinka terveellisesti. Siksi nämä toimivat ja kaikki näitä tarvitsevat :-)
Perustana luonto, tukena tiede!

Vuosia näitä käyttäneenä on moni asia muuttunut. Olen hyvin energinen, olen aloittanut uudestaan säännöllisen urheilun (tällä hetkellä liikun joka päivä), en sairastele kovinkaan usein, iho on sileämpi ja hyvässä kunnossa. Kaikki tämä muutos kun tapasin sen oikean ja sain itseni kokeilemaan tuotteita.

Tähän blogiin keräilen kaikkea terveyteen, tuotteisiin ja hauskanpitoon liittyvää asiaa. Tämän lisäksi kirjoitan omaa lifestyletyylistä blogia jossa näkee missä menen ja mitä tiedän.
( karkkiajatimanttia.blogspot.com)

ENERGISTÄ LOPPUSYKSYÄ KAIKILLE!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti