Verkkokauppa

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Terveysraporttia maailmalta

World Health Organization kertoo sivuillaan että krooniset taudit kuten syöpä, diabetes, halvaukset ja krooniset hengitystiesairaudet aiheuttavat eniten kuolleisuutta maailmassa. Vuonna 2005 noin 35 miljoonaa kuoli kroonisiin tauteihin ja heistä suurin osa oli alle 70-vuotiaita.

Riskeinä ovat korkea verenpaine, korkea kolestroolin määrä veressä, ylipaino, vähäinen liikunta, tupakointi ja riittämätön hedelmien ja vihanneksien saanti. Itse en tunne KETÄÄN joka söisi tarpeeksi vihanneksia ja hedelmiä. Onneksi meillä on Carotenoid Complex jolla voi puutteen paikata.

Epäterveellinen ruokavalio ja liikunnan puute johtavat sydän- ja verisuonitauteihin, 2 tyypin diabetekseen ja syöpäriski on myös suurempi. Jos itsestään ei huolehdi, pikkuhiljaa sairastuminen voi johtaa työkyvyttömyyteen, kuolemaan tai yleisimpiin sairauksien syihin kuten osteoporoosiin tai kariekseen.

Maailman terveysjärjestön raportti 2002 osoittaa, että kuolleisuus, sairastuvuus ja vammaisuuteen johtavien tarttuvien tautien osuus on tällä hetkellä noin 60 %. Lukujen odotetaan nousevan 73-60 % vuoteen 2020 mennessä. Raportissa myös mainitaan että epidemiat ovat köyhyyden aiheuttaja ja estävät taloudellista kehitystä monissa maissa. Vastoin yleistä käsitystä, 80% kroonisien sairauksien kuolemista tapahtuu pieni- ja keskituloisille maille.

Suomessa kuitenkin onneksi eletään hyvinvointi valtiossa jossa itse myös voimme vaikuttaa omaan terveyteemme. Koskaan ei ole liian myöhäistä muuttaa tapojaan. Elät pitempään ja terveempänä.


MITÄ VOIMME TEHDÄ?

Edistä terveellistä elämää paremmalla ruokavaliolla, lisää fysikaalisia aktiviteetteja ja lopeta tupakointi. Kaikki toimenpiteet voivat estää ennen aikaista kuolemaa, ratkaisut ovat edullisia ja helppoja toteuttaa koska kaikki on kiinni itsestä ja omista valinnoista.

Hyvän ruokavalion tueksi on hienoa että on olemassa laadukkaat ravintolisät jolla voi täydentää kaikkien hyvien aineksien saantia. Kun saa kaiken tasapainoon voi paremmin, jaksaa paremmin, pysyy terveenä ja näyttää hyvältä. GNLD ravintolisät

Lähteet:

WHO:n kotisivut

WHO:n raportti 2002
Elämä on ihanaa kun voit hyvin, ota vastuu hyvinvoinnistasi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti