Verkkokauppa

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Miksi tarvitsemme rautaa?

Rauta on yksi ravintoaineista, joita keho tarvitsee suoriutuakseen monista välttämättömistä toiminnoista. Se edistää hapen kuljetusta kehossa, normaalia energia-aineenvaihduntaa, punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostusta sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Oireita, joita voi huomata kun kehossa on liian vähän rautaa, on väsymys ja uupuneisuus.

Rautaa ruokavaliossa löytyy esimerkiksi linsseistä, pavuista, punaisesta lihasta, kalasta ja siipikarjasta. Päivittäinen saantisuositus on 14 mg ja se voi vaihdella iän tai fysiologisten tekijöiden mukaan. Valitettavasti raudan puute on yksi yleisimmistä ravintoainepuutoksista Euroopassa. Vaikka sitä saisikin monesta ruuasta ja niitä olisi entisestään vahvistettu raudalla, kärsii väestö edelleen raudan puutteesta.
Raudan tarpeen kasvuun liittyvät yleensä raskaus ja imetys. Vähentynyt raudan saanti on yleistä ihmisillä, jotka jättävät ruokavaliosta lihan pois, siipikarjan ja kalan. Kaikki tämä johtaa tarpeeseen lisätä ruokavalioon rautaa, jotta voimme täyttää kehomme tarpeet.

GNLD:n tuotteet sisältävät rautaa sellaisessa muodossa, joiden tiedetään olevan helposti imeytyviä, varsinkin C-vitamiinin yhteydessä. Rautaa sisältävät ravintolisät tarjoavat sitä yhdessä muiden ravintoaineiden kanssa, mukaan luettuna C-vitamiinin.

Formula IV sisältää rautaa 12.5 mg, Essential vitamin and mineral complex (Pro Vitality +) sisältää 6mg, NEOLIFESHAKE (kaikki maut) sisältää 4.90 mg.
Vita Squares sisältää 3 mg, 3 tabletissa. Se tukee lasten kasvua ja sisältää libidejä, steroleja, koliinia, välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita.

(Rautaan liittyvän tekstin ja tietämyksen lainasin GNLD:n tiedoista.)

IHANAA KESÄISTÄ VIIKKOA JA RAUTAA KEHOON JOKAISELLE! :)

Hyvinvointikauppa GNLD tuoteet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti