Verkkokauppa

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Helpompi siivouspäivä

Itse en ole koskaan rakastanut siivoamista. Ajattelin asiaa ja tulin siihen tulokseen, että olisi hyvä siivota edes kerran viikossa. Jos kerran viikossa saisi itsestään kiinni edes sen verran että imuroisi ja pyyhkisi pölyjä, olisi kotona paljon ihanampaa olla. Sitä siivoamista ei koskaan olisi kerralla niin paljon. Tietenkin kannattaa lattiatkin pestä säänöllisesti, joka onnistuu hyvin Super10:llä.

Suurena apuna tässä joka viikon pakollisessa rituaalissa on tämä uskomattoman hyvä yleispesuaine Super 10! Ilman sitä en osaisi enää elää. Sillä lähtee tahra kuin tahra, on hyvin riittoisaa ja edullista käyttää. Yhdestä litran Super 10 pullosta saa lantrattua 22 suihkepullollista pesuainetta. Super 10 on täysin myrkytön.

Toinen joka auttaa arkea on LDC. Se on niin monikäyttöinen tuote! I love it. Sekin on täysin myrkytön ja pullon voi vaikka polttaa pois heitettäessä (samoin Super10 pullo). LDC tekee vedestä märempää ja se sopii niin ikkunanpesu- että tiskiaineeksi. Toimii myös kylmässä vedessä. Itse käytän LDC:tä myös meikkieni pesuun naamasta, mökillä se on kätevä kokovartalo pesuun jos ei halua ottaa kaikkia purkkeja ja purnukoita mukaan. Tosin GNLD:n Nutriance sarjan shampoot, hoitoaineet ja suihkugeeli ovat riittoisia sekä aivan mahtavia tuotteita. (Löydät ne täältä). Kaiken lisäksi LDC on mainio hedelmien pesuun! Voit pestä kaikki myrkyt omenan pinnasta pesemällä ne LDC:llä.

On hyvä kun on kunnon pesuaineet arjen rutiineihin niin kaikki sujuu nopeammin, edullisemmin ja helpommin!

Hyvää siivouspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti